Ett friare liv med körkortsfri Elmopedbil

Ett friare liv med körkortsfri Elmopedbil


"Friheten som kommer med Eloped X4e Àr det absolut bÀsta"

Med en elmopedbil frÄn Eloped blir livet bÄde enklare, roligare och kanske framför allt friare - utan krav pÄ körkort. Den kan Roland MÄnsson skriva under pÄ.

UpptÀck glÀdjen i att röra dig fritt med ELoped X4e, den körkortsfria mopedbilen som Àr skrÀddarsydd för seniorer som söker ett aktivt liv. Denna stilrena och moderna mopedbil ger dig friheten att utforska din stad pÄ dina villkor - enkelt och sÀkert. 

Vi har pratat med Roland MÄnsson som haft sin Eloped X4e i nÄgra mÄnader. Han drabbades av en stroke för nÄgra Är sedan vilket ledde till att han blev förlamad i vÀnster sida och tappade synen till 75 procent pÄ höger öga. Det gjorde att han inte lÀngre kunde köra sin vanliga bil. 

- Under vÄren 2022 sÄg jag Eloped X4e hos en av deras ÄterförsÀljare och blev vÀldigt sugen pÄ att köpa den. Det var ett av de mest prisvÀrda alternativen pÄ marknaden och hade de egenskaper jag sökte. SÄ efter en flytt i september slog jag till, berÀttar Roland. 

- Jag hade cykel innan men sen blev det för kallt ute och dÄ blev jag bara sittandes inne, men inte nu lÀngre. Nu har jag ju bilen och kör den till trÀningen, lÀkarbesök och nÀr jag ska handla. Det Àr sÄ skönt nÀr det Àr vinter och dÄligt vÀder, förklarar han. 

En laddning tar dig lÄngt

Laddar du din Eloped X4e fullt tar laddningen dig ca 80 kilometer, och nÀr det Àr dags att ladda gör du enkelt det i ditt vanliga vÀgguttag eller i publika laddstolpar med Elopeds smarta laddadapter Ella. Tack vare att bilen drivs pÄ el kan du alltsÄ ladda enkelt nÀr och var du vill. 

- Jag laddar precis utanför huset, vilket Àr vÀldigt smidigt, förklarar Roland. Han kör mest i sitt nÀromrÄde och behöver dÀrför inte ladda sÀrskilt ofta.

- Men till sommaren blir det nog en lÀngre runda ut till min stuga som ligger ungefÀr tvÄ timmar bort.

Högklassig service

NÄgot som vi pÄ Eloped fokuserar mycket pÄ Àr vÄr service, och genom att köpa en elmopedbil frÄn oss fÄr du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan Àven ett brett servicenÀt som tÀcker hela landet. PÄ sÄ vis kan du fÄ hjÀlp dÀr du bor, allt för att ditt Àgande ska vara sÄ tryggt och smidigt som möjligt. 

- Jag har haft en del smÄsaker som behövt ÄtgÀrdats och det har fungerat till 100 procent. Eloped har kommit nÀstan direkt, vilket jag Àr vÀldigt nöjd med, sÀger Roland.

För att det ska vara om möjligt Ànnu tryggare att Àga ett elfordon frÄn Eloped erbjuder vi tvÄ Ärs garanti pÄ vÄra fordon, och ett Ärs garanti pÄ batterierna. 

Ökad frihet med Eloped X4e

Slutligen frÄgar vi Roland till vem han rekommenderar Eloped X4e. 

- Om man inte fÄr köra bil lÀngre eller inte har körkor sÄ rekommenderar jag verkligen att köpa en. Det Àr det bÀsta som har hÀnt mig pÄ lÀnge. Man kommer ju ut, och det Àr viktigt istÀllet för att bara sitta inne. Jag Àr sjÀlv rÀtt sÄ social och vill prata med folk för att mÄ bÀttre, sÀger han och avslutar:

- Med tanke pÄ hur jag har det sÄ Àr friheten som kommer med Eloped X4e det absolut bÀsta. Det ger sÄ stor frihet att köra med den!