Jans dröm blev uppfylld

Jans dröm blev uppfylld


För Jan i VÀrmland blev en promenadscooter hans nyckel till frihet

Jan frÄn VÀrmland var beroende av sin promenadscooter för att njuta av friheten och kunna ta sig dit han önskade. Men nÀr hans maskin gick sönder och regionen tog in maskinen för reparation fick han inte tillbaka sin maskin. Hans berÀttelse fÄngades upp av SVT VÀrmland och vi pÄ Eloped tillsammans med Hopptimistens Insamlingsstiftelse fick höra om Jans situation. 

Hopptimistens Insamlingsstiftelse och vi pÄ Eloped tycker att alla har rÀtt till ett aktivt och fullvÀrdigt liv utan begrÀnsningar och det Àr dessa vÀrdeord som lÀgger grunden för stiftelsens arbete. Stiftelsen arbetar för att samla in medel för att kunna hjÀlpa sökande att fÄ uppleva ett liv med dessa vÀrdeord i fokus. Vi har arbetat med stiftelsen i flera Är i hopp om att kunna göra skillnad för sÄ mÄnga mÀnniskor som möjligt.

Tillsammans med Hopptimistens Insamlingsstiftelse hade vi dÀrför möjligheten att överlÀmna en Eloped till Jan som fick sin dröm uppfylld och tÄrögt tog emot sin nya promenadscooter. SVT var pÄ plats och filmade Jans premiÀrtur pÄ sin nya maskin och fÄngade hans lycka - se mer.

Se den rörande videon nedan nÀr vi, tillsammans med Hopptimistens Insamlingsstiftelse Àr pÄ plats och överlÀmnar Elopeden till Jan.

Vi Àr otroligt glada att ha varit en del av Jans resa och att ha fÄtt se den glÀdje och befrielse som en Eloped kan ge.