Elmopedbil

Eloped Pickup

Beställ nu - fr. 139 950:-Ett varumärke med anknytning till sina rötter.

Med bakgrund inom fordonsindustrin erbjuder vi högt tekniskt kunnande. Service och kvalitet är en en självklarhet. När du handlar hos oss kan du känna dig trygg och du har alltid 2 års garanti på våra elfordon.

Leverans och tryggt ägande

Att handla av oss ska vara enkelt från köp till ägande. Vi Levererar alltid med etablerade transportörer, vilket gör det enkelt och tryggt. Vår utveckling är en ständigt process, där vi fokuserar på att erbjuda dig högsta kvalité och bästa service.

Elmopedbil – på riktigt!

Att köra ett elfordon från oss är en upplevelse. Du får god komfort, och du kan njuta av ljudlösa resor. Våra elfordon laddas direkt i det vanliga eluttaget (230V). Med vår revolutionerande laddadapter ”ELLA” får du möjligheten att ladda ditt fordon i det offentliga laddnätverket. Med oss får du en enklare vardag.GÅ TIL VORES YOUTUBE-KANAL

SERVICE & TEKNISK VIDEN

Med mange års erfaring i branchen ved vi en ting eller to om elektriske køretøjer. Vi tilbyder service på alle vores elbiler med vores egne veluddannede serviceteknikere. Vi har over 50 udvalgte servicepunkter rundt omkring i Sverige for at udføre service i nærheden af dig. Hvis du selv vil udføre service, kan du få instruktioner fra os. Alle reservedele er på vores lager i Malmø, og leveringstiden vil derfor kun være normal porto.