Eloped Finansiering

På Eloped, etablerat i Malmö sedan 2007, handlar allt om dig. Vi erbjuder elfordon som är skapade för att förhöja din vardag och passa perfekt in i det svenska klimatet och livsstilen.

Din Frihet, Vår Prioritet - Eloped Finansiering med Räntefri Avbetalning på 24 Månader

Vi på Eloped förstår att frihet betyder olika saker för olika människor. För dig kan det innebära att kunna njuta av ett nytt elfordon utan ekonomisk stress. Därför är vi glada att kunna erbjuda dig räntefri avbetalning över 24 månader på våra promenadscootrar och elmopeder. Med en överkomlig uppläggningsavgift på 595 SEK och en låg månadskostnad på 49 SEK för aviavgiften, är ditt nya elfordon inom räckhåll. Vi erbjuder även en förmånlig finansiering för våra elmopedbilar, detta skapar flexibilitet och tillgänglighet för dig, så att du kan börja din resa med Eloped direkt. Välkommen till Eloped Finansiering– där din frihet och glädje är i centrum för allt vi gör. Ring oss på 040 30 92 92 för att ta del av detta.
Inbyte av din bil

Unik Möjlighet - Byt in Din Bil mot en Hållbar Framtid med Eloped!

Så här går det till

Vi på Eloped är stolta över att meddela ett spännande samarbete med Atteviksgruppen, där vi erbjuder dig en unik möjlighet att byta in din nuvarande bil mot en av våra moderna elbilar. Detta är ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig framtid, och vi är glada att kunna erbjuda denna möjlighet till dig.

För att göra processen så enkel och smidig som möjligt har vi ett onlineformulär tillgängligt. Genom att fylla i formuläret HÄR. Sedan kommer Atteviks att återkoppla till dig inom 24 timmar med ett prisförslag för din bil. Notera att detta förslag inte är bindande – du bestämmer själv om du vill gå vidare med försäljningen.

För att din bil ska vara berättigad till inbyte, finns det några enkla krav den behöver uppfylla:
- Max 10 000 mil körsträcka.
- Max 8 år gammal.
- Ej importerad.

Vi tror att detta är en fantastisk möjlighet för dig att uppgradera till en elbil och samtidigt bidra till en grönare framtid. Om du har några frågor eller funderingar kring processen, tveka inte att kontakta oss på 040 30 92 92. Vi ser fram emot att hjälpa dig genom denna spännande förändring!
Eloped försäkring av elfordon

Eloped har i samarbete med Varsam Försäkring tagit fram en av marknadens mest konkurrenskraftiga försäkringsprodukter för elmopeder och elmopedbilar. Fyll i formuläret nedan för offert eller ring försäkringsrådgivare på telefonnummer 0500 10 10 57.

OM VARSAM FÖRSÄKRING

Varsam försäkring är den passionerade uppstickaren, kopplat till en av Nordens största försäkringsbolag, Gjensidige, som huvudsaklig försäkringsgivare

BOKA PERSONLIG RÅDGIVNING PER TELEFON

Önskar du komma i kontakt med försäkringsrådgivare för personlig rådgivning Ring 0500 10 10 57.
MÅNDAG-TORSDAG: 08.15 - 20.00
FREDAG: 08.15-18.00
LÖRDAG: 10.00-14.00
Eller fyll i vårt frågeformulär, bilagt så återkommer vi till dig