eloped city promenadscooter elscooter

Eloped City

eloped elite promenadscooter elscooter

Eloped Elite 2019

eloped quattro gt promenadscooter elscooter

Eloped Quattro GT

Eloped City

Eloped City är vad den heter, designad och byggd för stadens brus och utmaningar. Den är enkel att hantera, en frihjulsspak gör den lätt att flytta för hand i trånga utrymmen och det är lätt att anpassa hastigheten så den håller jämn fart med någon som går vid sidan om på trottoaren. Stolen går att vrida i sidled vilket förenklar av- och påstigning. Rejäla backspeglar ger sikt runt om.
Ett perfekt stadsfordon.

Stadsvänlig
Smidig
Flexibel
Finns i färgerna:
Röd
Grå

Eloped erbjuder alltid:
Hemleverans
Fullt monterat elfordon
2 års garanti

designed in sweden by eloped
Delbetalning & faktura med klarna
Så lågt som 23 950,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
500E

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Längd 1330 mm
Bredd 653 mm
Höjd 1220 mm
Vikt 105 kg
Batteri 2 st 12V seriekopplade långdistansbatterier
Batterikapacitet 24 Volt/45 Ah
Räckvidd per laddning upp till 35 km
Topphastighet 12 km/h
Laddning 6-8 timmar, max 14 timmar
Motorstyrka 600 Watt bakhjulsdrift med magnetbroms
Max. körbar lutning 10 grader
Vändradie 1,53 meter
Markfrigång 85 mm
Däck 12"
Lufttryck 3,5 bar
Lastkapacitet (inkl. förare) 135 kg
Belysning/blinkers Ja
Signal/tuta Ja

FÖR DEN MOBILA STADSMÄNNISKAN!

Eloped City är modellen du väljer när du vill ha lagom mycket från din promenadscooter. Den är lagom stor, lagom liten, går lagom fort och med lagom räckvidd. Det enda som inte är lagom är den snygga designen, kvaliteten och stabiliteten. Eloped City är utrustad med en bekväm stol som är flyttbar framåt och bakåt inklusive ett justerbart ryggstöd för bästa sittställning. Du kan även rotera den i sidled för lättare på- och avstigning. Du hittar dessutom stötdämpare, hastighetsreglage, blinkers, belysning, fäste bak för våra tillbehör och rejäla backspeglar.


För dig som brukare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din nya Eloped City! Du har ett reglage för att justera hastigheten vilket gör det väldigt smidigt när du vill hålla jämn fart med t.ex. personen som går bredvid eller i trånga utrymmen. Du trycker på gasreglaget med höger hand för att ta dig framåt, och med vänster hand för att ta dig bakåt (detta går att justera så att det blir omvänt), och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt. Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenadscootern är stillastående. Den har även en frihjulsspak som gör det enkelt att flytta den för hand i trånga utrymmen vid behov.

En full laddning tar dig upp till 35 km*.

Du får framföra din promenadscooter överallt där det är tillåtet att gå, så som gångbana, cykelbana och t.o.m. inne i butiken. Du behöver inget körkort vilket gör att vem som helst får köra en promenadscooter. Försäkringen till din promenadscooter ingår oftast i hemförsäkringen.

Tillbehör finns att köpa till din Eloped City. Exempel på dessa är: Kryckhållare, Smartladdare och Skyddsöverdrag.

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

Write Your Own Review
Du recenserar:Eloped City