eloped elite promenadscooter elscooter

Eloped Elite 2019

eloped travel xl promenadscooter elscooter

Eloped Travel XL

eloped city promenadscooter elscooter

Eloped City

Eloped Elite 2019

Sportigare, modernare och säkrare.
2019 års modell av vår storsäljare Eloped Elite 2019 promenadscooter är här. Den nya fräscha designen får den att likna en klassisk vespa men med alla bekvämligheter som den smarta, ställbara stolen kvar och där skivbromsar även fram ger ökad säkerhet. Tydlig instrumentpanel, stötdämpare, handbroms, bra belysning och rejäla backspeglar ger dig maximal körglädje.

Smidig
Inbyggda högtalare
Alarmsystem
Finns i färgerna:
Röd
Grå
Blå
Svart

Eloped erbjuder alltid:
Hemleverans
Fullt monterat elfordon
2 års garanti

designed in sweden by eloped
Delbetalning & faktura med klarna
Så lågt som 22 950,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
218S

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Längd 1550 mm
Bredd 690 mm
Höjd 1230 mm
Vikt 95 kg
Batteri 2 st 12V seriekopplade långdistansbatterier
Batterikapacitet 32 Ah
Räckvidd per laddning upp till 50 km*
Topphastighet 15 km/h
Laddning 6-8 timmar, max 14 timmar
Motorstyrka 400 Watt bakhjulsdrift med magnetbroms
Max. körbar lutning 18 grader
Vändradie 1,5 meter
Markfrigång 100 mm
Däck 10-3.0 vakuumdäck
Lufttryck 3 bar
Lastkapacitet (inkl. förare) 150 kg
Belysning/blinkers Ja
Signal/tuta Ja
Inbyggda högtalare Ja, radio & Bluetooth
Alarmsystem Ja

PROMENADSCOOTER MED MAXIMAL KÖRGLÄDJE!

Sportigare, modernare och säkrare. 2019 års modell av vår storsäljare Eloped Elite 2019 promenadscooter är här. Den nya fräscha designen får den att likna en klassisk vespa men med alla bekvämligheter som den smarta, ställbara stolen kvar och där skivbromsar även fram ger ökad säkerhet. Tydlig instrumentpanel, inbyggda högtalare, handbroms, bra belysning och rejäla backspeglar ger dig maximal körglädje. Den har alla bekvämligheter som våra andra modeller så som en bekväm stol som är flyttbar framåt och bakåt för bästa sittställning, tydlig digital instrumentpanel, USB-uttag, slanglösa däck, stötdämpare, rattlås, handbroms, blinkers, belysning, fäste bak för våra tillbehör och rejäla backspeglar. Låst förvaring hittar du både under stolen och i ryggstödets integrerade packbox som ingår utan extra kostnad. Eloped Elite är även försedd med en smart krok på styret för att hänga till exempel din väska eller kasse på om du vill.

För dig som användare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din nya Eloped Elite! Du har två hastighetslägen, helfart som är ca 15 km/h och halvfart som är ca 7 km/h. Du har ett gasreglage på höger handtag (går att flytta till vänster sida) som du trycker på med tummen, och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt. Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenadscootern är stillastående. Den har även en frihjulsknapp som gör det enkelt att flytta den för hand i trånga utrymmen vid behov.

En full laddning tar dig upp till 50 km*.

Du får framföra din promenadscooter överallt där det är tillåtet att gå, så som gångbana, cykelbana och t.o.m. inne i butiken. Du behöver inget körkort vilket gör att vem som helst får köra en promenadscooter. Försäkringen till din promenadscooter ingår oftast i hemförsäkringen.

Tillbehör finns att köpa till din Eloped Elite. Exempel på dessa är: Kryckhållare, Smartladdare och Skyddsöverdrag.

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

Write Your Own Review
Du recenserar:Eloped Elite 2019