eloped m1e elbil mopedbil

Eloped M1e

eloped x3e elbil

Eloped X3e

Eloped M1e

Eloped M1e är den moderna elmopedbilen med en topphastighet på 45 km/h och räckvidd på upp till 120 km – skapad för smarta och hållbara resor i vardagen. Du har plats för två personer och baktill hittar du ett stort förvaringsutrymme. Laddning sker enkelt i vägguttaget och du kan förvänta dig ljudlösa och helt avgasfria resor. Funktioner som luftkonditionering, elhissar samt ett underhållningssystem med MP3, radio och USB-port gör Eloped M1e till ett självklart inslag i vardagen.
OBS! Beställningsvara. Leveranstid ca. 10 veckor.
45 km/h
upp till 120 km räckvidd*
4 kW motor
Finns i färgerna:
Orange
Gul
Silver
Vit

designed in sweden by eloped
Delbetalning & faktura med klarna
Så lågt som 109 950,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
M1E

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Hjulbas 1570 mm
Dimensioner 2350 x 1550 x 1450 mm
Vikt (med batteri) 650 kg
Batteri 60 V gel-batteri
Batterikapacitet 120 Ah
Passagerare 2
Räckvidd per laddning Upp till 120 km*
Topphastighet 45 km/h
Laddningstid 6-8 h
Motorstyrka 4 kW
AC Ja
Bromssystem Skivbroms
Belysning LED
Däckstorlek 135/70 R12
Elhissar Ja
USB-uttag Ja

EN MODERN ELMOPEDBIL FÖR EN HÅLLBAR TRANSPORT

Nu kan du underlätta din vardag avsevärt utan krav på körkort för personbil eller dyra körlektioner. Denna elmopedbil är så nära en riktig bil man kan komma, men med många fördelar som underlättar både för dig som person och för miljön. Bilen får köras av dig som är över 15 år och som innehar AM-körkort (körkort för EU-moped). Bilen är certifierad under EU direktivet 168/2013 UE, har EEC-godkännande och COC-dokumentation. Mopedbilen är dessutom helt skattebefriad och befriad från vägtullar och avgifter för trängselskatt. Bilen är automatväxlad och lättmanövrerad och tack vare dess smidiga storlek är den lätt att parkera på trånga parkeringsplatser och utrymmen. Vilket gör bilen till ett optimalt fordon för att ta sig fram med i stan.

På en laddning tar man sig upp till hela 120km och laddningstiden för fullt batteri är endast 6-8 timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande nätadaptern genom ett vanligt vägguttag. Motorn är en kraftig 4000W motor och batteriet är ett 60V 120Ah Lead Acid (Bly-gel) batteri. Bilen har aluminiumfälgar och däcken är luftfyllda 135/70 R12 däck. Maxhastigheten är 45km/h. Den markfria gången är 160 mm och minimal svängradie är 4 m.

Användarupplevelsen av mopedbilen och dess interiör är stor och påminner mycket om en riktig personbil med lyxiga funktioner så som nyckelstart, fönsterhissar, entertainment-system med MP3-spelare, radio och USB-port. En tydlig upplyst LED-display visar hastighet, batterinivå, innertemperatur m.m. De ergonomiska sätena med nackstöd är justerbara vilket gör att du enkelt kan ställa in stolen och hitta en bekväm körställning som passar dig. Både förarsätet och passagerarsätet är utrustade med trepunktsbälte. Utvändigt är elmopedbilen utrustad med LED-strålkastare med blinkers samt helljus. Bilen är utrustad med 4 st skivbromsar och dessutom har den ett avancerat vakumassisterat bromssystem för förhöjd säkerhet.

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

Write Your Own Review
Du recenserar:Eloped M1e