City Slicker

45 km/h
upp till 60 km räckvidd*
3 200 W motor
Frakt tillkommer
Fullt monterat elfordon
2 års garanti
Kundtjänst öppet vard. 08:00-16:30
Säkra betalsätt:

En snabb futuristisk Elmoped

City Slicker är en futuristisk elmoped för dig som vill ha en extraordinär upplevelse. Tillverkas av Zongshen en av världens största MC-tillverkare. Låt andra beundra den coola MC-designen medan du accelererar från alla dina vänner. City Slicker är unik i sitt slag med hög prestanda samt en väldigt snabb och kraftfull motor. 0 till 50 km/h på endast 6 sekunder! Inte dåligt eller hur? m3 rekommenderar

"I segmentet elmopeder är City Slicker från Eloped utan tvekan något av det häftigaste och mest underhållande som erbjuds i dagsläget. Brutala prestanda och köregenskaper som för tankarna till en traditionell sporthoj, oavsett miljö. Samtidigt erbjuds sittkomfort även för längre turer och räckvidden är tillräcklig för att från närförorten på en laddning pendla både in och tillbaka ut från stan." LÄS MER

34 950,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
ZS1500D-2-BK

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Hjulbas 1265 mm
Dimensioner 1760 x 810 x 1000 mm
Vikt (utan batteri) 84kg
Vikt batteri 18 kg
Batteri 72V 26AH litium
Livslängd batteri 900 laddningscykler
Räckvidd per laddning Upp till 60 km *
Topphastighet 45 km/h
Laddningstid 6 h
Motorstyrka, maxeffekt 3.2 kW
Broms, fram 215 mm Skivbroms
Broms, bak 190 mm Skivbroms
Max. lastkapacitet 150kg
Belysning LED
Däck, fram 110/70-12
Däck, bak 120/70-12
Display LCD

 

 

 


eloped lansforsakringar

Vi samarbetar med Länsförsäkringar Skåne och erbjuder upp till 45 % rabatt på en försäkring för din elmoped från oss. Gäller för tillfället endast personer bosatta i Skåne län. Hör av dig till oss så berättar vi mer!


VÅRT LÖFTE

Beställ enkelt din nya och smidiga elmoped online och få elmopeden levererad direkt till din dörr. Eloped lovar snabba leveranser direkt från eget lager i Malmö.

Hemleverans med Kom-igång Utbildning
Vi på Eloped tror på att hålla en hög servicenivå till våra kunder och vi tycker det är synd att kontakten mellan företag och konsument har försvunnit med åren. Därför har vi utvecklat ett unikt leveranssätt, Hemleverans med Kom-igång Utbildning. Våra egna servicetekniker kommer personligen hem till dig och levererar din nya elmoped fullt monterad och utan emballage så att du i lugn och ro kan få svar på frågor kring teknik och handhavande. Hemleverans med Kom-igång Utbildning gäller för postnummer söder om Uppsala samt svenska fastlandet.

Hemleverans
Leveranssättet Hemleverans sker i samarbete med DSV. Elmopeden skickas till din hemadress inom 3 – 5 arbetsdagar och DSV ger dig olika valmöjligheter om vilken dag och tid som passar dig bäst för leverans.

Fler frågor? Kika här eller kontakta oss på 040 30 92 92.


*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

Mer information
Välj färg Vit
Write Your Own Review
Du recenserar:City Slicker