ELOPED ELMOPED

Elmoped - Maskin

Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page
 1. Rating:
  0%
  Eloped Wide Wheel
  9 450,00 kr
 2. Rating:
  0%
  Eloped Retro
  Så lågt som 22 950,00 kr
 3. Rating:
  0%
  Eloped ES1
  Så lågt som 22 950,00 kr
 4. Eloped APEX
  Så lågt som 20 950,00 kr
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page


eloped lansforsakringar

Vi samarbetar med Länsförsäkringar Skåne och erbjuder upp till 45 % rabatt på en försäkring för din elmoped från oss. Gäller för tillfället endast personer bosatta i Skåne län. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

SE VÅRA PRODUKTFILMER


Låt en elmoped från Eloped ta dig fram på vägarna

De tidigaste mopederna utvecklades i början av 1950-talet och har i perioder varit ett stort inslag i trafiken i Sverige. Mopeder delas upp i två olika klasser, klass 1 (45 km/h) och klass 2 (25 km/h). Efter introduktionen av elmopeder de senaste åren har mopedkulturen fått en renässans, där både unga och äldre vill ha en elmoped. Fördelarna att köra elmoped, eller elscooter som de också kallas, är många. Det första man inser när man testar en el moped är att avsaknaden av förbränningsmotor gör fordonet extremt tystgående. Med hög verkningsgrad och effektiva batteripaket har elmopederna en väldig hög nivå av kraftöverföring som gör att de i sin natur har lång räckvidd. Med borstlösa navmotorer och kvalitativa batterier är elmoppar väldigt pålitliga och slits väldigt lite.

Vidare har elmopeder en låg påverkan på miljön och släpper inte ut några växthusgaser. Det är också billigare att köra en elmoped jämfört med alternativa fordon med förbränningsmotorer. En elmoppe har extremt låg milkostnad och behöver dessutom betydligt mindre service. Varför en elmoped från Eloped? Eloped erbjuder ett antal olika elmopeder, alla med egna unika egenskaper. För tillfället är Elopeds elmopeder klass 1 men under 2019 kommer även en elmoped klass 2. Vi har en bred palett med allt från smidiga pendlarmopeder i Vespa-stuk för staden till den sportigare och enormt starka Eloped ES1. Utöver fantastiskt fina och prisvärda elmopeder har Eloped en egen intern serviceorganisation med hög servicenivå. Ni är varmt välkomna att provköra marknadens bästa elmopeder i en av våra butiker eller hos våra återförsäljare.