eloped retro elmoped

Eloped Retro

eloped es1 elmoped elscooter

Eloped ES1

Eloped Wide Wheel

Eloped Wide Wheel

Eloped Retro

Det här är elmopeden med extra allt – en elmotor från Bosch, hydrauliska stötdämpare och ABS-bromsar. Startar den gör man utan nyckel. Sätet, för två, har också en packbox och plats för hjälmen. Batteriet laddar du i ett vanligt eluttag. Fem timmars räcker. Din nya Eloped Retro levereras hem till dörren.

45 km/h
upp till 60 km räckvidd*
1,7 kW motor
Finns i färgerna:
Svart
Grå

Eloped erbjuder alltid:
Hemleverans
Fullt monterat elfordon
2 års garanti

designed in sweden by eloped
Delbetalning & faktura med klarna
Så lågt som 22 950,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
AM-MINE-PLUS

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Hjulbas 1235 mm
Dimensioner 1820 x 840 x 1270 mm
Vikt (med batteri) 88 kg
Vikt batteri 12 kg
Batteri 60 V litiumjon
Batterikapacitet 28 Ah
Livslängd batteri >650 laddningscykler
Räckvidd per laddning Upp till 60 km*
Topphastighet 45 km/h
Laddningstid 6 h
Motorstyrka, maxeffekt 1,7 kW
Motortyp BOSCH® navmotor
Max. vridmoment 91Nm
Broms, fram Skivbroms
Broms, bak Trumbroms
Max. lastkapacitet 140 kg
Belysning LED
Däck, fram 90/90-10 slanglöst
Däck, bak 90/90-10 slanglöst
Display LCD
Förvaring för hjälm Ja
Specialfunktioner ABS-bromsar, key-less start, hydrauliska bromsar

SMARTHET PÅ TVÅ HJUL

Nya Eloped Retro en smart elmoped för både dig och miljön. Låt inte retro-designen och namnet lura dig, du hittar en rad moderna och högteknologiska detaljer. Med en elektrisk motor från BOSCH®, hydrauliska stötdämpare, ABS och key-less start tar den elmopeden till en helt ny nivå. Sätet är anpassat för två och du hittar en inkluderad packbox för extra förvaring. Med leverans hem till dörren är du snabbt redo med din nya Eloped Retro. Under sätet får du plats med din hjälm.

Du behöver inte någon separat laddstation eller garage för att ladda din Eloped Retro. Du kan enkelt ta in det innovativa batteriet och ladda det i ett vanligt 220 V eluttag. Om batteriet är helt tomt så tar det ca 5 timmar för batteriet att bli färdigladdat – perfekt för laddning över natten eller över dagen på jobbet!

retro elmoped batteri

För att inte behöva släpa hela elmopeden upp i lägenheten eller in i vardagsrummet är batteriet i Eloped Retro avtagbart. Batteriet består av högpresterande litiumjonceller och ett intelligent Battery Management System (BMS) ingår, allting inkapslat i en tålig aluminiumlegering. Räckvidden går upp till 60 km för ett batteri – 100 % elektriskt. Vikten hos ett litiumbatteri uppgår till endast en tredjedel av vikten hos ett blybatteri med samma kapacitet vilket resulterar i en låg vikt.


eloped lansforsakringar

Vi samarbetar med Länsförsäkringar Skåne och erbjuder upp till 45 % rabatt på en försäkring för din elmoped från oss. Gäller för tillfället endast personer bosatta i Skåne län. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

*Maximala räckvidden testas under idealiska förhållanden med nya batterier, temperatur på 25 °C, rak väg, ingen vind och bärande belastning på 75 kg. Den faktiska körsträckan kan variera på grund av osäkra faktorer som vägstatus, däcktryck, väder eller last.

Write Your Own Review
Du recenserar:Eloped Retro