Alf berÀttar om hur promenadscootern förÀndrat hans liv

Alf berÀttar om hur promenadscootern förÀndrat hans liv


"Min Eloped ger mig mer frihet"

Vill du kunna ta dig dit du vill, nÀr du vill, och samtidigt fÀrdas utslÀppsfritt pÄ bÄde gÄngvÀgar och cykelvÀgar utan krav pÄ körkort? DÄ kan en Eloped vara rÀtt för dig. 

Idag Àr det mÄnga som lever begrÀnsat av olika anledningar. Det kan handla om att man inte har körkort eller svÄrt att gÄ lÄnga strÀckor. Men med en promenadscooter frÄn svenska Eloped Àr det möjligt att ta sig fram enklare Àn nÄgonsin. Med den Àr det smidigt att Äka och handla, njuta av hÀrliga utflykter eller komma ut pÄ lÄnga hundpromenader. 

Med en Eloped blir livet bÄde enklare, roligare och kanske framför allt friare. Det kan Alf Jönsson skriva under pÄ. En av anledningarna till att Alf köpte en Eloped var för att han har lite svÄrt att gÄ och lÀtt blir trött. 

- NÀr jag fick upp ögonen för Eloped sÄ utmanade jag mig lite och tog chansen att köpa en. 

Större frihet i vardagen

Att det blev ett köp Àr han vÀldigt glad för. Det har gett honom mycket större frihet dÄ han har lÀttare att ta sig fram och kan pÄ sÄ vis se mycket mer. 

- Det Àr ocksÄ skönt att jag kan stanna sjÀlv och fotografera eller filma nÀr jag vill. 

Alf kan köra nÀrmare 10 mil med sin Eloped dÄ han har tvÄ batterier, vilket ger extra stor frihet. 

- Jag kör den dock oftast ner till affÀren för att handla. Man kan ju Àven anvÀnda den inne i butiken, vilket Àr skönt. Jag brukar ocksÄ köra den nÀr jag ska till ett större samhÀlle eller liknande. 

Vi frÄgar om han anvÀnder den Äret om. 

- Ja, jag planerar att anvĂ€nda den Ă„ret runt eftersom det Ă€r sĂ„ lĂ€tt att Ă„ka till affĂ€ren och sĂ„ med den. Är det kallt ute fĂ„r man klĂ€ pĂ„ sig lite mer bara. 

Mer socialt liv 

Han berÀttar att han numera ofta trÀffar andra mÀnniskor som vill stanna och prata. 

- Min sociala situation har generellt förbÀttrats sedan jag köpte min Eloped. Det har blivit mycket trevligare och underbarare! 

MÄnga av de som Alf möter Àr nyfikna pÄ Elopeden och stÀller frÄgor om den. Flera har ocksÄ berÀttat att de sjÀlva funderar pÄ att köpa en. 

- DÄ rekommenderar jag dem en Eloped pÄ grund av att det Àr god service och bra kundmottagning, och att man kan fÄ service i hela Sverige. 

Valet föll pÄ en Eloped Elite X Litium

Alf har den fyrhjuliga modellen Eloped Elite X Litium. 

- Jag ville hela tiden ha en Eloped med fyra hjul och inte tre, sÄ denna passade mig perfekt. 

Alf hittade till oss efter att ha sett olika annonser, och en stor anledning till att det blev ett köp till slut hade mycket med serviceutbudet att göra. 

- Det Àr vÀldigt lÀtt att fÄ kontakt med Eloped om jag behöver hjÀlp. Dessutom Àr det svensk service som gÄr att fÄ oavsett var i landet man bor, och sÄ kan man köpa den i mÄnga stÀder eller bestÀlla hem. 

Sist men inte minst frÄgar vi Alf vad han tycker Àr det allra bÀsta med hans promenadscooter. 

- Det Àr att jag sitter stabilt, och fÄr mer frihet, och att jag kan ta mig fram överallt och sÄ Àr den smidig att parkera var jag vill.