Vår story

OM ELOPED - designade elfordon

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa Elmopeder och mopedbilar eller elbilar. Våra elfordon produceras genom av oss kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

 

Frihet för alla & hållbar framtid

Ett fordon skapar frihet. Det kan handla om att på egen hand kunna ta sig till mataffären eller att enkelt pendla till och från arbetsplatsen i storstaden. Samtidigt stiger antalet fordon med förbränningsmotorer i världen i takt med industrialisering och ökade levnadsstandarder. Dessutom ökar urbaniseringen i världen lavinartat vilket leder till förorenade och trånga städer. Elfordon som små & smidiga elmopeder och elbilar är pjäsen som kommer spela en avgörande roll för att uppnå ett hållbart och effektivt transportsystem i framtiden.

Vi i de industrialiserade länderna måste föregå med exempel som visar att elfordon verkligen fungerar på stor skala. Och inte minst, att de sparar dig tid och pengar till den grad att de konkurrerar ut traditionella förbränningsmotorer. Så vi på Eloped har bestämt oss, vi ska skapa frihet för alla, för nu och i framtiden, och vi är övertygade om att elfordon är den rätta vägen att gå. Genom att ständigt sträva mot att utöka vår produktportfölj inom nytänkande och hållbara elfordon närmar vi oss vår vision att ge frihet för alla. För alla åldrar, oavsett förutsättningar, oberoende av behov. För nu och in i framtiden.

Frihet hela vägen

Så, vi är övertygade om att elfordon är den rätta vägen att gå för att skapa frihet för alla. Men vi tar det gärna steget längre för att skapa frihet hela vägen. Med hjälp av en säkrad och trygg leverantörskedja erhåller vi högkvalitativa produkter. Dessutom erbjuder vi service när och var det passar dig bäst, tillhandahåller reservdelar till dagen du behöver dem och tillgänglighet för dig som kund med ett nätverk av återförsäljare runt om i Sverige.

V√ÖRA FYRA BYGGSTENAR F√ĖR H√ÖLLBAR FAMTID MED HJ√ĄLP¬†AV ELFORDON:

 

1. Eget varumärke

Alla produkter i vårt sortiment säljs i vårt eget starka varumärke, Eloped. Därför har vi en hög kravbild på hela kedjan från tillverkare till kund. För att kunna erbjuda dig som kund den kvalitet du förtjänar lägger vi på Eloped ett stort fokus på arbetet med vår leverantörskedja. Våra elfordon produceras av leverantörer i några av branschens största fabriker och kvalitetssäkras av oss på plats. Det sker genom vårt eget inköpskontor i Kina, där vi har två anställda. Den kvalitetssäkringen gör att du kan känna dig trygg vid köp av ett elfordon hos oss.

2. Service & tekniskt kunnande

Med många års erfarenhet i branschen har Eloped etablerat en stark serviceorganisation för elfordon. Vi har egna välutbildade servicetekniker på plats i Malmö och om du önskar utför vi även service på din hemadress. Det går även bra att kontakta någon av våra återförsäljare runt om i Sverige i olika serviceärenden. Alla reservdelar finns på vårt lager i Malmö och leveranstiden blir således normal postgång. Eloped jobbar för att etablera nya butiker runt om i Sverige. Det gör vi dels för att komma närmre dig som kund men också för ett hållbart samhälle med mindre transporter.

3. Smarta fordonslösningar

Ett smartare transportmedel! Eloped skapar frihet för alla genom attraktiva och hållbara elfordon för framtiden. Vi erbjuder allt ifrån promenadscooters för dig som har begränsad rörlighet till elmopeder och elcyklar för dig som är trött på att sitta i bilköer på väg till jobbet. I takt med den industriella utvecklingen har antalet förbränningsmotorer i världen ökat. Detta har lett till föroreningar som påverkar vår värld och våra städer negativt. Samtidigt har trafiken ökat i städerna och framkomligheten med bil är begränsad. Att köpa mopedbil av Eloped är ett smartare transportval, både för miljön och för att spara tid.

4. Hemleverens

Vi på Eloped vill kunna erbjuda dig lite mer när det kommer till service. Därför tar vi det ett steg längre när vi levererar ditt fordon. Utöver vanlig leverans i emballage kan du välja att få ditt elfordon levererat av våra duktiga servicetekniker till din hemadress. Du får då ditt elfordon fullt monterad, fulladdat och utbildning på hur fordonet ska skötas.