VĂ„r story

OM ELOPED - designade elfordon

Sedan starten 2007 har vi pÄ Eloped i Malmö erbjudit elfordon som Àr designade för att passa svenska förhÄllanden, bestÄ av högkvalitativa komponenter och ge en fullÀndad anvÀndarupplevelse. HÀr kan du köpa Elmopeder och mopedbilar eller elbilar. VÄra elfordon produceras genom av oss kvalitetssÀkrade leverantörer i nÄgra av vÀrldens största fordonsfabriker.

 

Frihet för alla & hÄllbar framtid

Ett fordon skapar frihet. Det kan handla om att pÄ egen hand kunna ta sig till mataffÀren eller att enkelt pendla till och frÄn arbetsplatsen i storstaden. Samtidigt stiger antalet fordon med förbrÀnningsmotorer i vÀrlden i takt med industrialisering och ökade levnadsstandarder. Dessutom ökar urbaniseringen i vÀrlden lavinartat vilket leder till förorenade och trÄnga stÀder. Elfordon som smÄ & smidiga elmopeder och elbilar Àr pjÀsen som kommer spela en avgörande roll för att uppnÄ ett hÄllbart och effektivt transportsystem i framtiden.

Vi i de industrialiserade lÀnderna mÄste föregÄ med exempel som visar att elfordon verkligen fungerar pÄ stor skala. Och inte minst, att de sparar dig tid och pengar till den grad att de konkurrerar ut traditionella förbrÀnningsmotorer. SÄ vi pÄ Eloped har bestÀmt oss, vi ska skapa frihet för alla, för nu och i framtiden, och vi Àr övertygade om att elfordon Àr den rÀtta vÀgen att gÄ. Genom att stÀndigt strÀva mot att utöka vÄr produktportfölj inom nytÀnkande och hÄllbara elfordon nÀrmar vi oss vÄr vision att ge frihet för alla. För alla Äldrar, oavsett förutsÀttningar, oberoende av behov. För nu och in i framtiden.

Frihet hela vÀgen

SÄ, vi Àr övertygade om att elfordon Àr den rÀtta vÀgen att gÄ för att skapa frihet för alla. Men vi tar det gÀrna steget lÀngre för att skapa frihet hela vÀgen. Med hjÀlp av en sÀkrad och trygg leverantörskedja erhÄller vi högkvalitativa produkter. Dessutom erbjuder vi service nÀr och var det passar dig bÀst, tillhandahÄller reservdelar till dagen du behöver dem och tillgÀnglighet för dig som kund med ett nÀtverk av ÄterförsÀljare runt om i Sverige.

VÅRA FYRA BYGGSTENAR FÖR HÅLLBAR FAMTID MED HJÄLP AV ELFORDON:

 

1. Eget varumÀrke

Alla produkter i vÄrt sortiment sÀljs i vÄrt eget starka varumÀrke, Eloped. DÀrför har vi en hög kravbild pÄ hela kedjan frÄn tillverkare till kund. För att kunna erbjuda dig som kund den kvalitet du förtjÀnar lÀgger vi pÄ Eloped ett stort fokus pÄ arbetet med vÄr leverantörskedja. VÄra elfordon produceras av leverantörer i nÄgra av branschens största fabriker och kvalitetssÀkras av oss pÄ plats. Det sker genom vÄrt eget inköpskontor i Kina, dÀr vi har tvÄ anstÀllda. Den kvalitetssÀkringen gör att du kan kÀnna dig trygg vid köp av ett elfordon hos oss.

2. Service & tekniskt kunnande

Med mÄnga Ärs erfarenhet i branschen har Eloped etablerat en stark serviceorganisation för elfordon. Vi har egna vÀlutbildade servicetekniker pÄ plats i Malmö och om du önskar utför vi Àven service pÄ din hemadress. Det gÄr Àven bra att kontakta nÄgon av vÄra ÄterförsÀljare runt om i Sverige i olika serviceÀrenden. Alla reservdelar finns pÄ vÄrt lager i Malmö och leveranstiden blir sÄledes normal postgÄng. Eloped jobbar för att etablera nya butiker runt om i Sverige. Det gör vi dels för att komma nÀrmre dig som kund men ocksÄ för ett hÄllbart samhÀlle med mindre transporter.

3. Smarta fordonslösningar

Ett smartare transportmedel! Eloped skapar frihet för alla genom attraktiva och hÄllbara elfordon för framtiden. Vi erbjuder allt ifrÄn promenadscooters för dig som har begrÀnsad rörlighet till elmopeder och elcyklar för dig som Àr trött pÄ att sitta i bilköer pÄ vÀg till jobbet. I takt med den industriella utvecklingen har antalet förbrÀnningsmotorer i vÀrlden ökat. Detta har lett till föroreningar som pÄverkar vÄr vÀrld och vÄra stÀder negativt. Samtidigt har trafiken ökat i stÀderna och framkomligheten med bil Àr begrÀnsad. Att köpa mopedbil av Eloped Àr ett smartare transportval, bÄde för miljön och för att spara tid.

4. Hemleverens

Vi pÄ Eloped vill kunna erbjuda dig lite mer nÀr det kommer till service. DÀrför tar vi det ett steg lÀngre nÀr vi levererar ditt fordon. Utöver vanlig leverans i emballage kan du vÀlja att fÄ ditt elfordon levererat av vÄra duktiga servicetekniker till din hemadress. Du fÄr dÄ ditt elfordon fullt monterad, fulladdat och utbildning pÄ hur fordonet ska skötas.