Jans dröm blev uppfylld

Jans dröm blev uppfylld


För Jan i Värmland blev en promenadscooter hans nyckel till frihet

Jan från Värmland var beroende av sin promenadscooter för att njuta av friheten och kunna ta sig dit han önskade. Men när hans maskin gick sönder och regionen tog in maskinen för reparation fick han inte tillbaka sin maskin. Hans berättelse fångades upp av SVT Värmland och vi på Eloped tillsammans med Hopptimistens Insamlingsstiftelse fick höra om Jans situation. 

Hopptimistens Insamlingsstiftelse och vi på Eloped tycker att alla har rätt till ett aktivt och fullvärdigt liv utan begränsningar och det är dessa värdeord som lägger grunden för stiftelsens arbete. Stiftelsen arbetar för att samla in medel för att kunna hjälpa sökande att få uppleva ett liv med dessa värdeord i fokus. Vi har arbetat med stiftelsen i flera år i hopp om att kunna göra skillnad för så många människor som möjligt.

Tillsammans med Hopptimistens Insamlingsstiftelse hade vi därför möjligheten att överlämna en Eloped till Jan som fick sin dröm uppfylld och tårögt tog emot sin nya promenadscooter. SVT var på plats och filmade Jans premiärtur på sin nya maskin och fångade hans lycka - se mer.

Se den rörande videon nedan när vi, tillsammans med Hopptimistens Insamlingsstiftelse är på plats och överlämnar Elopeden till Jan.

Vi är otroligt glada att ha varit en del av Jans resa och att ha fått se den glädje och befrielse som en Eloped kan ge.