Alf berättar om hur promenadscootern förändrat hans liv

Alf berättar om hur promenadscootern förändrat hans liv


"Min Eloped ger mig mer frihet"

Vill du kunna ta dig dit du vill, när du vill, och samtidigt färdas utsläppsfritt på både gångvägar och cykelvägar utan krav på körkort? Då kan en Eloped vara rätt för dig. 

Idag är det många som lever begränsat av olika anledningar. Det kan handla om att man inte har körkort eller svårt att gå långa sträckor. Men med en promenadscooter från svenska Eloped är det möjligt att ta sig fram enklare än någonsin. Med den är det smidigt att åka och handla, njuta av härliga utflykter eller komma ut på långa hundpromenader. 

Med en Eloped blir livet både enklare, roligare och kanske framför allt friare. Det kan Alf Jönsson skriva under på. En av anledningarna till att Alf köpte en Eloped var för att han har lite svårt att gå och lätt blir trött. 

- När jag fick upp ögonen för Eloped så utmanade jag mig lite och tog chansen att köpa en. 

Större frihet i vardagen

Att det blev ett köp är han väldigt glad för. Det har gett honom mycket större frihet då han har lättare att ta sig fram och kan på så vis se mycket mer. 

- Det är också skönt att jag kan stanna själv och fotografera eller filma när jag vill. 

Alf kan köra närmare 10 mil med sin Eloped då han har två batterier, vilket ger extra stor frihet. 

- Jag kör den dock oftast ner till affären för att handla. Man kan ju även använda den inne i butiken, vilket är skönt. Jag brukar också köra den när jag ska till ett större samhälle eller liknande. 

Vi frågar om han använder den året om. 

- Ja, jag planerar att använda den året runt eftersom det är så lätt att åka till affären och så med den. Är det kallt ute får man klä på sig lite mer bara. 

Mer socialt liv 

Han berättar att han numera ofta träffar andra människor som vill stanna och prata. 

- Min sociala situation har generellt förbättrats sedan jag köpte min Eloped. Det har blivit mycket trevligare och underbarare! 

Många av de som Alf möter är nyfikna på Elopeden och ställer frågor om den. Flera har också berättat att de själva funderar på att köpa en. 

- Då rekommenderar jag dem en Eloped på grund av att det är god service och bra kundmottagning, och att man kan få service i hela Sverige. 

Valet föll på en Eloped Elite X Litium

Alf har den fyrhjuliga modellen Eloped Elite X Litium. 

- Jag ville hela tiden ha en Eloped med fyra hjul och inte tre, så denna passade mig perfekt. 

Alf hittade till oss efter att ha sett olika annonser, och en stor anledning till att det blev ett köp till slut hade mycket med serviceutbudet att göra. 

- Det är väldigt lätt att få kontakt med Eloped om jag behöver hjälp. Dessutom är det svensk service som går att få oavsett var i landet man bor, och så kan man köpa den i många städer eller beställa hem. 

Sist men inte minst frågar vi Alf vad han tycker är det allra bästa med hans promenadscooter. 

- Det är att jag sitter stabilt, och får mer frihet, och att jag kan ta mig fram överallt och så är den smidig att parkera var jag vill.