Ett friare liv med körkortsfri Elmopedbil

Ett friare liv med körkortsfri Elmopedbil


"Friheten som kommer med Eloped X4e är det absolut bästa"

Med en elmopedbil från Eloped blir livet både enklare, roligare och kanske framför allt friare - utan krav på körkort. Den kan Roland Månsson skriva under på.

Upptäck glädjen i att röra dig fritt med ELoped X4e, den körkortsfria mopedbilen som är skräddarsydd för seniorer som söker ett aktivt liv. Denna stilrena och moderna mopedbil ger dig friheten att utforska din stad på dina villkor - enkelt och säkert. 

Vi har pratat med Roland Månsson som haft sin Eloped X4e i några månader. Han drabbades av en stroke för några år sedan vilket ledde till att han blev förlamad i vänster sida och tappade synen till 75 procent på höger öga. Det gjorde att han inte längre kunde köra sin vanliga bil. 

- Under våren 2022 såg jag Eloped X4e hos en av deras återförsäljare och blev väldigt sugen på att köpa den. Det var ett av de mest prisvärda alternativen på marknaden och hade de egenskaper jag sökte. Så efter en flytt i september slog jag till, berättar Roland. 

- Jag hade cykel innan men sen blev det för kallt ute och då blev jag bara sittandes inne, men inte nu längre. Nu har jag ju bilen och kör den till träningen, läkarbesök och när jag ska handla. Det är så skönt när det är vinter och dåligt väder, förklarar han. 

En laddning tar dig långt

Laddar du din Eloped X4e fullt tar laddningen dig ca 80 kilometer, och när det är dags att ladda gör du enkelt det i ditt vanliga vägguttag eller i publika laddstolpar med Elopeds smarta laddadapter Ella. Tack vare att bilen drivs på el kan du alltså ladda enkelt när och var du vill. 

- Jag laddar precis utanför huset, vilket är väldigt smidigt, förklarar Roland. Han kör mest i sitt närområde och behöver därför inte ladda särskilt ofta.

- Men till sommaren blir det nog en längre runda ut till min stuga som ligger ungefär två timmar bort.

Högklassig service

Något som vi på Eloped fokuserar mycket på är vår service, och genom att köpa en elmopedbil från oss får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan även ett brett servicenät som täcker hela landet. På så vis kan du få hjälp där du bor, allt för att ditt ägande ska vara så tryggt och smidigt som möjligt. 

- Jag har haft en del småsaker som behövt åtgärdats och det har fungerat till 100 procent. Eloped har kommit nästan direkt, vilket jag är väldigt nöjd med, säger Roland.

För att det ska vara om möjligt ännu tryggare att äga ett elfordon från Eloped erbjuder vi två års garanti på våra fordon, och ett års garanti på batterierna. 

Ökad frihet med Eloped X4e

Slutligen frågar vi Roland till vem han rekommenderar Eloped X4e. 

- Om man inte får köra bil längre eller inte har körkor så rekommenderar jag verkligen att köpa en. Det är det bästa som har hänt mig på länge. Man kommer ju ut, och det är viktigt istället för att bara sitta inne. Jag är själv rätt så social och vill prata med folk för att må bättre, säger han och avslutar:

- Med tanke på hur jag har det så är friheten som kommer med Eloped X4e det absolut bästa. Det ger så stor frihet att köra med den!