Hur laddar man ett lÀtt elfordon?

Hur laddar man ett lÀtt elfordon?


NÀr du Àger ett lÀtt elfordon frÄn oss pÄ Eloped, som en elmoped, promenadscooter eller elmopedbil, blir laddningen en enkel och bekvÀm del av din vardag. Vi har designat vÄra fordon för att vara sÄ anvÀndarvÀnliga som möjligt, och det gÀller Àven nÀr det kommer till laddning.

Ladda enkelt

Att ladda vÄra elfordon Àr bÄde enkelt och smidigt. Du behöver bara koppla in laddaren till ett vanligt vÀgguttag med 220 V och minst 10 A, bÄde hemma eller pÄ jobbet. Inga speciella laddstationer eller komplicerad teknik krÀvs, det fungerar lika enkelt som att ladda din mobiltelefon.

För vÄra elmopedbilar anvÀnder du en originalladdare och ansluter den direkt i fordonet via ett utvÀndigt ladduttag, sÄ startar laddningen automatiskt.

VÄra elmopeder erbjuder dessutom flexibiliteten att du kan ladda batteriet direkt i fordonet eller plocka ut det och ladda separat. Detta Àr sÀrskilt praktiskt om du bor i lÀgenhet eller inte har ett uttag nÀra dÀr du parkerar.

Oavsett vilket fordon du har frÄn oss pÄ Eloped, gör vi laddningen enkel och bekvÀm för din vardag.

Ta hand om ditt batteri

För att fÄ ut det mesta av ditt elfordons batteri Àr det viktigt att ladda det regelbundet och inte lÄta det ladda ur helt. Batterierna i vÄra fordon Àr konstruerade för att vara hÄllbara, men genom att ta hand om dem kan du förlÀnga deras livslÀngd. 

Vi rekommenderar att du laddar ditt fordon efter anvÀndning, sÄ att du alltid har tillrÀckligt med energi för nÀsta tur.